Caleido Marhakollagén peptid por - g: vásárlás, hatóanyagok, leírás - ProVitamin webáruház

Caleido marhakollagén

Liavit Hidrolizált Kollagén az orvos szemével

A terméket nem génmódosított nyersanyagokból állítják elő. A termék részben vagy egészben nem volt kitéve ionizáló sugárzásnak az európai irányelvek szerint.

caleido marhakollagén diklofenak tabletta ízületi fájdalmak kezelésére

A termék egészben vagy részben semmilyen módon nem került kapcsolatba Nandrolone-nal vagy annak bármely elődjével. A terméket a gyártás egyik fázisában sem tesztelték állatokon, a jelenlegi előírásoknak megfelelően.

caleido marhakollagén ízületek fájni járni

A fent említett termék megfelel a peszticidekre vonatkozó maximális maradékanyag-határértékeknek MRL. Eltérő rendelkezés hiányában a termék nanorészecskéktől mentes. A csomagolás megfelel az EU előírásainak és az élelmiszer-minőségű csomagolás későbbi módosításainak. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.

Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!

caleido marhakollagén csípőbetegség férfiak kezelésében

Ha az orvosa nem nyitott az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.

  • Térdízületi fájdalom az ok belső oldalán
  • Ízületi gyulladás és ízületi gyulladás valamint kezelés és táplálás
  • Milyen vitaminokat inni ízületi gyulladás esetén
  • Caleido MARHAKOLLAGÉN-peptid por g - BioMenü Reform- & S
  • Caleido Marhakollagén-Peptid Por G g mindössze Ft-ért az Egészségboltban!
  • Metacarpalis metacarpalis ízület

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése caleido marhakollagén hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le.

Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok caleido marhakollagén egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

caleido marhakollagén vízízületi fájdalom